Team

Equipe Jaronn team

left to right: Mathijs Bakker, Ruben Anders, Randall Lawson, Dirk v/d Meer,  Ronald van Ooijen, Michael v/d Heijden, Mark Harmsen (Zandvoort 19th May 2012)

left to right: Mathijs Bakker, Ruben Anders, Randall Lawson, Dirk v/d Meer,
Ronald van Ooijen, Michael v/d Heijden, Mark Harmsen

MONTEURS – MECANICIEN

Scooter

Ron van Berne (Links naast de scooter) Jan Ploeg (Op de scooter)

Ron van Berne: Zorgt ervoor dat de auto optimaal aan de start verschijnt en weet altijd weer dat extra beetje uit de wagen en Randall te persen.

Jan Ploeg: Chef logistiek en monteur algemeen. Jan is de man die alles regelt binnen het team op het circuit. Van vervoer van de racewagens tot opbouw van de EJ hospitality unit in het paddock. Jan is verantwoordelijk voor de vrachtwagen, opbouw hospitality en de diverse racewagens van het team. Niet te vervangen mannetje………….

Dinand Griemelink

Dinand Griemelink

Dinand Griemelink : Voor de Alpine afdeling de belangrijkste schakel. Dinand is verantwoordelijk voor de snelle V6 en Gordini motoren. En is Dinand een stille jongen hij weet absoluut uit zijn werkplaats de luidruchtigste motoren te maken.

Marcel Poelman (Rechts) John Winkel (Links)

Marcel Poelman (Links)                                John Winkel (Rechts)

Marcel Poelman: Marcel is verantwoordelijk voor alle auto’s op het circuit en ondersteunt met zijn eigen bedrijf Tim Tuning zowel op als buiten het circuit de Alpine afdeling in alle technische zaken. Een duizendpoot, zonder Marcel zouden er geen successen behaald worden.

RIJDERS – PILOTE

Equipe Alpine - Randall Lawson

Equipe Alpine – Randall Lawson

Randall Lawson

Taak binnen EJ : Teammanager EJ en amateur piloot binnen Seventies

Autosport historie :

-begin jaren 80 nationaal karting
-2001-2005 Toerwagens DNRT
-2006 tot heden Youngtimer Touring Car Challenge / Salooncar France
2014 Historic Monoposto Racing

Titels:
-DNRT kampioen Volvo 360 cup in 2002 en 2003
-Champion Youngtimer Touring Car Challenge Division II in 2006, 2007, 2009, 2011 en 2012

Randall Lawson kampioen 2003

Randall Lawson kampioen 2003

Palmares:

2000 / Ford Sierra – DNRT Tourklasse / 3 wedstrijden
2001 / Volvo 360 Cup DNRT – 3e algemeen / 18 wedstrijden – 1 overwinning
2002 / Volvo 360 Cup DNRT – kampioen / 15 wedstrijden – 2 overwinningen
2003 / Volvo 360 cup DNRT – kampioen / 16 wedstrijden – 3 overwinningen
2004 / Volvo 360 cup DNRT – 2e algemeen / 17 wedstrijden – 1 overwinning
2005 / Volvo 360 cup DNRT – gestopt na 7 races / 3x podium
2006 / Youngtimer Trophy Div. II – kampioen Div II/ 5 wedstrijden – 5 klasse overwinningen – 1x overall podium 2e plaats
2007 / Smartoffice Youngtimer Trophy Division II – kampioen Div II / 8 wedstrijden – 7 klasse overwinning – 6x overall podium, 2 x 1ste plaats, 1x 2e en 3x 3e.
WEC 4 uurs Nieuwjaarsrace ; 3e plaats dieselklasse met Golf TDi
2008 / NET Services YTCC Division II – 10 races – 4x podium – 1x 2e / 3x 3e – 2e Divisie II
2009 / NET Services YTCC Division II – kampioen Div II – 8 races – overall podium 1x 2e / 3x 3e
2010 / NET Services YTCC Division II – 10 races – overall podium 2x 1e / 2x 3e – 2e Divisie II en 2e Algemeen klassement YTCC
2011 / NET Services YTCC Division II – 10 races – kampioen Div II / 3e plaats algemeen klassement
2012 / CompanyCloud YTCC Division II – 11 races – kampioen Div II / 3e plaats algemeen klassement
2013 / CompanyCloud YTCC Seventies- 4 races – geen klasement meer binnen YTCC
2014 / CompanyBox YTCC Seventies - 5 races – 2x 3th place overall at Zandvoort / Historic Monoposto Racing 2 races Zandvoort
2015 / CompanyBox YTCC Seventies – 4 races – 4x class win Le Mans / Zandvoort and 2x3rd overall Le Mans (ASAVE) and second and fourth place Zandvoort
2016 / UPS4ALL YTCC – 7 races (5x 3th place overall Aarhus, class win)
2017 / Autopassion YTCC – 2 races / Copenhagen Historic 3 races (Final 4th place) / Historic GP Zandvoort F3 Martini MK12 2 races

2000-2017:
167 starts in different race series
- 7x championship winner
- 3x vice champion
- in 167 races only 16 races outside top ten
- 67 x top 3 finishes
- only 5 races did not finish (Nurburgring 2007 clutch / Spa 2009 crash /Zolder 2011 crash / Hockenheim 2013 crash / Zolder 2014 Gearbox mounting)

 

The Cars

 

 

auto_02


Alpine Renault A310 V6 Gr IV

Bouwjaar : 1980
Motor : PRV V6 2.9 liter / Kugelfischer injectie / Uitlaat GD exhaust
Bak : 5 versnellingen bak
PK : 279 (2015)
Banden : Dunlop

snelste tijd :
Zandvoort: 1.58,494 (2015 Lawson)
Zolder: 1.51.313 (17-08-2012 Lawson)
Nurburgring : 2.28.382 (10/09/2010 Kluit)
Spa-Francorchamps: 2.56.750 (26-06-2016 Lawson)
Le Mans Bugatti : 1.59.151 (5-7-2015 Lawson)
Hockenheimring : 2.01.268 (22-04-2017 Lawson)
Oschersleben : 1.48.503 (08-07-2012 Lawson)
Charade : 2.14.619 (30-09-2012 Lawson)
Aarhus : 1.24.636 ( 2016 Lawson)
Dijon : 1.33.309 (2017 Lawson)
Copenhagen : 1,17.772 (2017 Lawson)

 

Grac shoot Zandvoort 2

GRAC MT14 Formule Renault
Bouwjaar: 1972
Motor : 1565cc
PK: 132
Banden : Michelin XAS

snelste tijd:
Zandvoort: 2.03.446   (28-09-2014)

 

11921658_870602246361688_8783425135103139952_n

 

GRAC MT14 Formule 3
Bouwjaar: 1972
Motor : 1565cc
PK: 160
Banden : Avon

snelste tijd:

historic-grand-prix-zandvoort-2017-100134

 

Martini MK12 1973 Formula 3
Bouwjaar: 1973
Motor : 1600cc Lotus Ford
PK: 160
Banden : Avon

snelste tijd:

Zandvoort : 1.53.403 (Lawson 2017)
Dijon : 1.30.585 (Lawson 2017)

 

 

Jan en Ron hebben altijd alles onder controle!

Jan en Ron hebben altijd alles onder controle!